Healing med Krystal – Engle energi og Æteriske olier

Vi skal arbejde med hele dig .Så din fysike krop din Sjæl & Sind igen kan arbejde sammen, for at skabe indre ro og balance i dig. Jeg healer de ar din sjæl har fået igennem livet. Tiden er inde til at give slip på det der hindre dig i at komme videre i livet. Skab plads til dig og det liv du ønsker.

Behandling ca. 1 time.
500 kr. for første time.   
Efterfølgende 125 kr. pr påbegyndt kvanter.
Bestil tid 61 33 11 97

Aroma Touch Behandling:

dōTERRAs terapeutiske olier vil men lette strøg blive påført på din ryg, nakke, ører og under fødderne, det er en meget nænsom og blid behandlingsform, som har en positiv effekt på din krop og sjæl. Behandlingen støtter dit system til at kommer ned i tempo, og opløfter humøret og give fornyet energi, skaber indre ro og balance, og afstresser kroppen, både fysisk, emotionel & mental.

Baggrund:
Dr. David Hill, en af grundlæggerne af dōTERRA, har udviklet Aroma Touch teknikken, og sammen sat de terapeutiske olier til denne unikke behandling.

Behandling tage ca. 1 time.
500 kr. for første time.  
Efterfølgende 125 kr. pr påbegyndt kvanter.
Bestil tid 61 33 11 97

Zyto Balance scanning


Zyto scanning, måler på 172 balancepunkter, og skaber en rapport, du kan få indblik i dine ubalancer i sind & krop, og hvilke af  dōTERRA,s terapeutiske olier & produkter som kan støtte dit system i at komme i balance igen.
dōTERRA,s olier  støtter os i psykiske og fysiske udfordringer. Den Zyto Balance scanning jeg bruger, er en mini udgange af et system læger bruge i USA til at hjælpe og støtte deres patienter. Udfra de olier og produkter der kommer frem, finder vi den bedste løsning for dig.

500 kr. for første time.  
Efterfølgende 125 kr. pr påbegyndt kvanter.
Hvis du ønsker dybere budskaber & have lavet en protokol tager det ca. 1½ time.
Bestil tid 61 33 11 97

 

Boyd Truman Symphony of the Cells

12 forskellige Protokoller til hver sit formål, støtte vores immunsystemet – støtte vore krop fra at være i en tilstand af ubalance, til at finde tilbage til sit naturlige udgange punkt. Støtte vores hormonbalance, slippe sorg og frygt.

Behandling er anderledes end Aroma Touch. Her bliver olierne påført i Cirkler på ryggen og
under fødderne. Oliernes sammensætning er specifik udvalgt til den enkelte protokol.
Vi vil samme find en behandling som du har behov for

Behandlingen tager ca. 1 time.
500 kr. for første time.  

Efterfølgende 125 kr. pr påbegyndt kvarter.
Bestil tid 61 33 11 97

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kontakt mig for mere info om mine
Behandlinger – dōTERRAs produkter & Hvordan du kan  sparer 25% på produkterne.