Japansk Lifting

Intro Pris. 400kr i Januar & Februar 
120 min. 
afsat tid 2½ time.

Japansk Lifting er en unik behandling, hvor din krops organzoner bliver stimuleret i en kombination af ansigts zoneterapi, akupressur, ansigtsmassage og lymfe drænage. Energistrømningen øges i medianbaner ved at stimulere de neurologiske punkter, organzoner, nervesystem og ansigtets muskler og væv. Dette sætter gang i dit kredsløb, som styrker dit immunforsvar, så du kan frigive energiblokeringer, affaldsstoffer og toksiner, og derved afbalanceres hele kroppen. Dine muskler i dit ansigt bliver afspændt, så din hud får sin indre glød tilbage, og bliver glat og blød, og udstråler velvære. De fine linjer kan derved blive reduceret i et naturligt ansigtsløft ved de specielle tekniker og tryk. Jeg bruge dōTERRA naturlig produkter ud over Hybenkerneolie

Mens spirulina masken arbejder, får du en super skøn hovedbunds-, nakke- og skuldermassage, og mens fugtighedsmasken virker, får du håndmassage. Begge er med til effektivt at afstresse krop og sjæl.  

  • Hovedpunkterne i din Japansk Lifting
  • Ansigtsmaske af spirulina
  • Hovedbunds-, nakke- og skuldermassage
  • Stimulering af de neurologiske punkter & organzoner i ansigtet
  • Fugtighedsmaske
  • Håndmassage – stimulering af organzoner i hænderne
  • Reducering af de fine linjer samt lymfe drænage
  • Saltstensmassage med Himalaya saltkugler
  • Serum – Øjencreme – Dagcreme
  • Yin-Yang afbalancering og jordforbindelse via fødderne

Normal Pris

120 min. 800kr. afsat tid 2½ time.120 min.

600kr. pr. beh.  = 3.600kr afsat tid 2½ time.
Ved et forløb på 6 behandlinger over 3 måneder hvor er 4. uge.
Et forløb du vil elske, som giver dit ansigt sin smidighed og naturlige glød tilbage, samtidig med at din krop bliver boostet g udrenset, og kommer ned i tempo.

120 min. 500kr pr. beh. = 3.000kr afsat Tid 2½ time.
Ved et forløb på 6 behandlinger hver 4. dag over 5 uger.
Et forløb for dig, som ønsker et naturlig ansigtsløft, hvor de fine linjer i ansigtet bliver strammet op, og giver dit ansigt sin smidighed og naturlige glød tilbage, samtidig med at din krop bliver boostet og udrenset, og kommer ned i tempo. (Vedligeholdelse anbefales ca. hver 4. uge bagefter)

Aroma Touch Behandling:

dōTERRAs terapeutiske olier vil men lette strøg blive påført på din ryg, nakke, ører og under fødderne, det er en meget nænsom og blid behandlingsform, som har en positiv effekt på din krop og sjæl. 
Behandlingen støtter dit system til at kommer ned i

tempo, og opløfter humøret og give fornyet energi, skaber indre ro og balance, og afstresser kroppen, både fysisk, emotionel & mental.

Baggrund:
Dr. David Hill, en af grundlæggerne af dōTERRA, har udviklet Aroma Touch teknikken, og sammen sat de terapeutiske olier til denne unikke behandling.
Behandling tage ca. 1 time.
500 kr. for første time.  
Efterfølgende 125 kr. pr påbegyndt kvanter.
Bestil tid 61 33 11 97

Zyto Balance scanning

Zyto scanning, måler på 172 balancepunkter, og skaber en rapport, du kan få indblik i dine ubalancer i sind & krop, og hvilke af  dōTERRA,s terapeutiske olier & produkter som kan støtte dit system i at komme i balance igen.
dōTERRA,s olier  støtter os i psykiske og fysiske udfordringer. Den Zyto Balance scanning jeg bruger, er en mini udgange af et system læger bruge i USA til at hjælpe og støtte deres patienter. Udfra de olier og produkter der kommer frem, finder vi den bedste løsning for dig.

500 kr. for første time.  
Efterfølgende 125 kr. pr påbegyndt kvanter.
Hvis du ønsker dybere budskaber & have lavet en protokol tager det ca. 1½ time.
Bestil tid 61 33 11 97

Boyd Truman Symphony of Cells

 16 forskellige Protokoller til hver sit formål, støtte vores immunsystemet – støtte vore krop fra at være i en tilstand af ubalance, til at finde tilbage til sit naturlige udgange punkt. Støtte vores hormonbalance, slippe sorg og frygt.

Behandling er anderledes end Aroma Touch. Her bliver olierne påført i Cirkler på ryggen og
under fødderne. Oliernes sammensætning er specifik udvalgt til den enkelte protokol.
Vi vil samme find en behandling som du har behov for

Behandlingen tager ca. 1 time.
500 kr. for første time.  

Efterfølgende 125 kr. pr påbegyndt kvarter.
Bestil tid 61 33 11 97

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kontakt mig for mere info om mine
Behandlinger – dōTERRAs produkter & Hvordan du kan  sparer 25% på produkterne.