Japansk Lifting

Japansk Lifting er et naturligt ansigtsløft med ansigtsmassage, ansigtszoneterapi og akupressur

Japansk Lifting arbejder jeg ikke kun med dit ansigt. Dine chakra og organzoner i hele kroppen bliver stimuleret i en kombination af ansigtszoneterapi, akupressur, ansigtsmassage og lymfe-drænage.
Energistrømningen øges i medianbaner ved at stimulere de neurologiske punkter, organzoner, nervesystem og ansigtets muskler og væv. 

Dette sætter gang i dit kredsløb og styrker dit immunforsvar, så du kan frigive energiblokeringer, affaldsstoffer og toksiner. Derved afbalanceres hele kroppen. Dine muskler i dit ansigt bliver afspændt, så din hud får sin indre glød tilbage, og bliver glat og blød, og udstråler velvære. De fine linjer kan derved blive reduceret i et naturligt ansigtsløft ved de specielle tekniker og tryk. Jeg bruger Hybenkerneolie uden duft.

wellness
Wellness
Japansk Lifting er en unik ansigtsbehandling
Organzoner & Zoneterapipunkter

HIMALAYASALT KUGLER TIL JAPANSK LIFTING

Himalayasalt indeholder 84 alkaliske/basiske mineraler

Jeg bruger kølige Himalaya-saltkugler i Japansk Lifting fordi de frigiver nogle af de mineraler, du har brug for under saltstensmassagen og din hud absorberer de mineraler, du har behov for.


Himalaya saltkuglerne er antibakterielle, og hjælper med at fjerne og afgifte de urenheder, vi har arbejdet op til overfladen under behandlingen. Himalayasalt kommer blandet andet fra Khewra saltminerne i Pakistan som ligger ved foden af Himalaya. 

 

Nogle saltkrystaller fra denne region har en off-white til gennemsigtig farve, mens spormineralerne i nogle årer giver saltet den lyserøde/ rødlige farve. Det er b.la. indholdet af jern der giver den rødlige farve.

Listen over de 84  mineraler, spormineraler og makromineraler, som findes i Himalayasalt.

Alle minialer der er i Himalaya saltkugler
Jeg bruger kølige Himalaya-saltkugler i Japansk Lifting fordi de frigiver nogle af de mineraler, du har brug for under saltstensmassagen og din hud absorberer de mineraler, du har behov for.
Himalaya saltkugler
Mig med alge maske 1
Spirulina maske

Spirulina til Japansk lifting

Spirulina, også kaldt blå/grønne alger

Jeg bruge spirulina i min Japansk Lifting.
Den indeholder proteiner, vitaminer og mineraler som bl.a. jern, betakaroten, klorofyl, E-vitamin, B12 og GLA. Spirulina er fyldt med næringskilder, som både vores hud og krop har rigtig meget glæde af, og kan være med til at genopbygge hudens elasticitet og styrke.

Spirulina er en meget lille spiselig cyanobakterie fra bl.a. Arthrospira platensis og Arthrospira maxima, som kun kan ses ved et mikroskop, og som ligner et snoet bånd, deraf navnet Spirulina, som betyder lille spiral.

Hybenkerneolie TIL JAPANSK LIFTING

Hybenkerneolie er rig på antioxidanter og vitaminer

Jeg bruge Hybenkerneolie uden duft i min Japansk Lifting.
Det hævdes at hybenkernepolie er anti-aging. Derfor giver det rigtig god mening at det oftest bliver brugt til Japansk Lifting. Hybenkerneolie har været en lidt overset bæreolie. Den er rig på vitamin A, C. E + Antioxidanter og Omega 3 og 6 fedtsyre, retinsyre, karoten. Hybenkerneolie udvindes af kernerne fra de vilde rosenbuske ofte fra Andesbjergene i Chile. Olien bliver koldpresset (når olien ikke bliver varmet op under udvinding, bibeholdes alle de gode egenskaber i olien).

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kontakt mig for mere info om mine
Behandlinger – dōTERRAs produkter & Hvordan du kan  sparer 25% på produkterne.