AROMATOUCH / AROMATERAPI MED dōTERRAS TERAPEUTISKE OLIER

Effektiv og unik olieterapi behandling

AromaTouch / Aromaterapi behandlingens 4 hovedområder

Stressreduktion, forbedring af immunsystemet, reduktion af betændelsestilstand og skaber balance i dit sind og krop.

Behandlingen er effektiv og unik, og vi arbejder med det sympatiske og parasympatiske nervesystem, for at bringe kroppen i balance og velvære ved at reducere fysiske og følelsesmæssige stressorer, og give støtte til et sundt og funktionelt nervesystem.

Teknikken er for alle børn, unge og ældre, og hver behandling vil blive tilpasset den enkelte i forhold til sin alder, og om du har følsom og sart hud, så du trygt kan nyde fordelene af behandlingen.

Hver enkelt olie er specifikt valgt for sine egenskaber alene og i samspil med andre olier til en effektiv behandling, der støtter dig.

Parfume og kraftige deodoranter er No-Go.
Da jeg selv er, og der kan komme, parfume/duftallergikere i min klinik, må jeg bede dig om at komme uden parfume og kraftigt duftende deodoranter. 

Behandlingen tager ca. 60 min.
Pris: 500 kr. Inklusiv moms
Bestil tid 61 33 11 97
info@crystalcircel.dk

Hvad er en AromaTouch / Aromaterapi behandling med dōTERRAs terapeutiske olier?

dōTERRAs terapeutiske olier vil med lette strøg bliver påført på din ryg, nakke, ører og under fødderne. Det er en meget nænsom og blid behandlingsform, som har en positiv effekt på din krop og sjæl. Behandlingen støtter dit system til at komme ned i tempo, og opløfter humøret og giver fornyet energi, skaber indre ro og balance, og afstresser kroppen både fysisk, emotionelt og mentalt. Booste til immunforsvar.

AromaTouch teknikken er udviklet af Dr. David K. Hill, D.C.

Baggrund for brug af æteriske olier

Dr. David Hill, en af grundlæggerne af dōTERRA, har udviklet AromaTouch teknikken. Han er ekspert på området for alternative genetiske og terapeutiske applikationer af æteriske olier, og har skabt denne unikke behandling med dōTERRAs terapeutiske olier.

I mange år har Dr. David Hill udnyttet fordelene ved æteriske olier i moderne sundhedspraksis som læge. Han er kendt over hele verden som ekspert i æteriske olier og integrativ medicin. Dr. Hill samarbejder med læger, videnskabsmænd og hospitaler rundt om i verden, og definerer og etablerer den medicinske integration og brug af æteriske olier i moderne sundhedspraksis til individuelt brug. 

Han guider fremskridt inden for æterisk olievidenskab gennem en række topuniversitets- og forskningstilknytninger, hvilket giver en mere dybdegående forståelse for æteriske olier og deres anvendelse. Han er en hyppig gæst i mange radio- og tv-shows, og har forfattet en række bøger og andre publikationer. Dr. Hills største glæde findes i at uddanne og styrke andre og hans familie, til at tage kontrol over deres eget helbred.

 

AromaTouch
De æteriske olier der bruges til en AromaTouch behandling
I en doTERRAs AromaTouch behandling  anvender vi essentielle olier til terapeutisk brug. Aromaterapien er en fantastisk kropsoplevelse til stresshåndtering, styrkelse af immunforsvar, at modvirke infektioner samt balance og ligevægt i kroppen.
Uddnnelsesbevis AromaTouch behandling

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kontakt mig for mere info om mine
Behandlinger – dōTERRAs produkter & Hvordan du kan  sparer 25% på produkterne.