Symphony of the Cells

Symphony of the Cells er skabt til at skabe harmoni og balance i dig

Symphony of the Cells er skabt til at skabe harmoni og balance i dig både fysisk og psykisk. Har du brug for støtte til at opnå et eller flere af nedenstående mål, så er denne behandling til dig. Ud fra Boyds viden om Moder Jords healende kræfter fra naturen har han sammensat 17 fantastiske behandlinger, hvor vi bruger dōTERRAs æteriske olier.

Er det tid til at tilgive og frigive dine blokeringer og udfordringer, som er opstået i dit liv af mange forskellige årsager, bl.a. af andres ord, meninger og holdninger om os, som til sidst er blevet vores egne overbevisninger og tro på, at det er sandt.

Din underbevished ved ikke om det er negativt eller positivt. Den accepterer blot de ord, meninger og holdninger, du fodrer den med. Alle disse ting kan vise sig på mange forskellige måder i dig og din krop. Jeg vil støtte dig i, at skabe nye positive vaner og mønstre til at opbygge dig til den person, du ønsker at være.

Parfume og kraftige deodoranter er No-Go.
Da jeg selv er, og der kan komme, parfume/duftallergikere i min klinik, må jeg bede dig om at komme uden parfume og kraftigt duftende deodoranter.

 

Behandlingen tager ca. 45 min.
Pris: 500 kr. Inklusiv moms
Bestil tid på 61331197
info@crystalcircel.dk

Symphony of the Cells
Symphony of the Cells
Symphony og the Cells
Symphony og the Cells

Symphony of the Cells 

Behandlingen med dōTERRAs æteriske olier

I Symphony of the Cells drypper jeg olierne på rygraden, og fordeler olie i cirkelbevægelser ud på hele ryggen, du dufter til dem og får dem under fødderne. Olierne trænger ned igennem vores hud, bindevæv og vores fibre, ind i vores blodbaner og nervebaner, så de kan komme rundt i kroppen, og være med til at skabe harmoni og balance.

HVORFOR dōTERRAs ?

De reneste æteriske olier i verden

Naturens urter har været brugt medicinsk i tusinder af år med stor succes. dōTERRA har gjort det lettere og mere bekvemt, at bruge Moder Jords fantastiske gave til os. dōTERRAs læger og forskere lægger et enormt stort arbejde i, at producere og levere de reneste olier i verden. September 2021 havde de den ære, at kunne offentliggøre, at dōTERRAs Lavendel olie er den første i verden, der er blevet stemplet som godkendt medicinsk standard. Og de arbejder på, at få hver eneste olie stemplet som godkendt medicinsk.

dōTERRAs -missionen er at ændre verden én dråbe, én person og ét samfund ad gangen. Med hver flaske æterisk olie du køber, ændrer du ikke kun dit eget liv, men også livet for andre over hele kloden. Det er derfor, Boyd Truman og jeg vælger, at bruge deres olier i alle vores behandlinger, fordi vi ved de har den effekt, der skal til for at støtte os, samtidig med at vi er med til at gøre en forskel i verden.

HVEM ER BOYD TRUMAN?

Baggrund

Boyd Truman har 26 års erfaring med terapeutiske behandlinger og brug af æteriske olier.

Boyd kommer fra en musikalsk familie, hvor hele familien spiller musik. Boyd valgte på et tidspunkt at følge sin egen drøm – at hjælpe mennesker på en anden måde. Vi ved, at både musik og rene æteriske olier er med til at skabe harmoni i vores celler. Derfor har han valgt at kalde sin behandling for. Symphony of the Cells.

Vil du?

Være tro mod dig selv
Tro på dig selv
Elske dig selv

Vil du skabe ?

Harmoni og Balance
Selvtillid
Tillid
Mod

Vil du have bedre?

Hormonsystem
Immunforsvar
Vejrtrækning
Fordøjelse
Søvn

Vil du være?

Vedholdende
Viljestærk
Fokuseret
Selvsikker

Vil du have mere?

Overskud
Selvværd
Energi

Vil du have ro i?

Kroppen
Hoved
Sindet
Sjælen

Navne på de 17 SYMPHONY of the cells behandlinger

Forgiveness
Emobic
Purpose

Hormone-Balance
Immune System

C2 Protocol
Chi

Cardiovascular
Neurologic
Cellular
Lymphatic

Respiratory
Digestive
Solar

Osteo
Maxim
Sensory

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kontakt mig for mere info om mine
Behandlinger – dōTERRAs produkter & Hvordan du kan  sparer 25% på produkterne.