ZYTO SCANNING FOR DIT HOLISTISKE VELVÆRE

Undersøgelse af dine stressorer og balancer

dōTERRAs æteriske olier og produkter støtte dig i at genskabe balance i hele dit system

Zyto Scanning er en holistisk bioundersøgelse.

En Zyto Scanning måler på 198 stressorer og balancepunkter. Under scanningen introduceres  energiske impulser til din krop. Din krop vil naturlig reagere på denne kommunikation, og ZYTO-softwaren registrerer hvert svar.  Selve testen tager ca. 3-5 min.

Rapporten fra en scanning aflæser din nuværende tilstand og ubalancer, psykiske og fysiske. Den fortæller også hvilke af dōTERRAs terapeutiske olier og produkter, som kan støtte dit system i, at komme i bedre sundhed, harmoni, ro og balance igen. Ud fra de olier og produkter, der kommer frem, finder vi den bedste løsning for dig.

Zyto Scanning måler galvanisk hud-reaktion og er godkendt af FDA

ZYTO Hand Cradle er kulminationen på mange års forskning og udvikling inden for galvanisk hud-responsteknologi. Det er i øjeblikket den eneste enhed af sin art på markedet, der er godkendt af FDA (510k Class II Medical Device).De arbejder tæt sammen med FDA for at sikre, at deres software og hardware forbliver 100 % kompatibel.

Den Balance scanner jeg bruger er en mini udgave af et system læger bruger i USA til at hjælpe og støtte deres patienter. 

Parfume og kraftige deodoranter er No-Go.
Da jeg selv er, og der kan komme, parfume/duftallergikere i min klinik, må jeg bede dig om at komme uden parfume og kraftigt duftende deodoranter.

Behandlingen tager ca. 60 min.
Pris: 500 kr. Inklusiv moms
Bestil tid på 61331197
info@crystalcircel.dk

Zyto Scanning
Zyto Scanner til holistiske velvære

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kontakt mig for mere info om mine
Behandlinger – dōTERRAs produkter & Hvordan du kan  sparer 25% på produkterne.