Bliv dōTERRA BUSINESS PARTNER

Skab økonomisk frihed i dit liv med dōTERRA og hjælp samtidig andre til et bedre liv?

Jeg investerer 100% i dig, når du vælger et Business samarbejde i dōTERRA med mig

Leder du efter en beder og ny måde at tjene til livets på, der samtidig skabe et afbalanceret liv for dig ? Ved at opbygge en doTERRA-virksomhed betyder det, at du kan arbejde hjemmefra og have fleksibel arbejdstider, skabe en stabil økonomisk fremtid og gøre en forskel i verden – alt sammen på samme tid. Den generøse kompensationsplan er en dokumenteret metode til at skabe effektiv, ekstra eller varig indtjening og samtidig med at skabe et incitament for synergi og samarbejde.

 

Hvordan kan du tjene penge på at arbejde hjemmefra?

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville føles ikke at bekymre dig om penge? Mange mennesker bruger deres liv på at handle timer for dollars og mangler den frihed, de higer efter. Med dōTERRA kan du vælge at skabe ekstra indkomst, mens du arbejder hjemmefra. Det betyder, at du kan tilbringe tid med familie og venner, være din egen chef og bygge dine egne drømme. Hør hvordan dōTERRA kan hjælpe dig.

Hvad er den bedste MLM-virksomhed?

Der er mange Multi-Level Marketing virksomheder derude, men ikke alle MLM’er er skabt lige. Når du bruger din tid på at opbygge en virksomhed, vil du gerne have, at den trives. Med dōTERRA er det præcis, hvad der sker. Der er tre hovedårsager til, at dōTERRA skiller sig ud.

 1. dōTERRAs produkterne er de mest testede, mest betroede, og bringer håb og velvære til millioner af mennesker. Det betyder, at du kan dele livsændrende produkter med tillid – og samtidig tjene store penge.
 2. De har en dokumenteret track-record for vækst og stabilitet, hvilket betyder, at du har opbakning fra en milliard dollar virksomhed til at støtte din virksomhed. Du ved, at du kan regne med langsigtede muligheder og succes.
 3. De blev bygget på princippet om omsorg, med globale Co-Impact Sourcing ®og  dōTERRA Healing Hands Foundation ® Med hver flaske olie løfter du dårligt stillede mennesker og lokalsamfund. Du ændrer verden, når du bygger en dōTERRA-virksomhed.
Har du spørgsmål.
Kontakt mig på info@crystalcircle.dk eller send sms til 61331197
Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan samarbejde om mulighederne for at skabe økonomisk frihed med dōTERRA.
 Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvorfor du bør gøre dōTERRA til din forretningspartner?

dōTERRA co-impact-sourcing
Når du vil dōTERRA mere end på hobbyplan
 1. Får du En startpakke med alt, du behøver for at komme i gang
 2. Min tid, talenter og ressourcer, til du når dit mål.
 3. Støtter dig i at lære at guide og hjælpe dit team.
 4. Undervisningsmateriale på dansk.
 5. Produktundervisning online hver uge samme med resten af teamet.
 6. Hæfte & folder til at dele ud.
 7. Et fast ugentlig mentor-call. 
 8. Du kan altid skrive og ringe for at få hjælp.(Alle i mit team)
 9. Facebook-grupper. 
 10. Et professionelt team & fællesskab.
dōTERRA Bliv samarbejdspartner i dōTERRA. Hvis du vil indgå i et seriøst samarbejde med mig og dōTERRA investerer jeg mig 100% i dig
dōTERRA Bliv samarbejdspartner i dōTERRA. Hvis du vil indgå i et seriøst samarbejde med mig og dōTERRA investerer jeg mig 100% i dig

Du bliver en del af Team dōTERRA. En fra teamet eller Marianne Mikkelsen underviser over zoom eller på Facebook hvor uge i dōTERRAs olier og produkter for alle i Team dōTERRA. Materiale og videoer ligger tilgængeligt i vores gruppe så du kan blive inspireret til hvordan og hvilke olier, du kan bruge. Du får personlig vejledning og hjælp af mig både som bruge af olier og som Forretningspartner

 

Jeg brænder for dōTERRA. Min passion for deres fantastiske produkter, og ikke mindst alt det dōTERRA gør på verdensplan. Den måde grundlæggerne har bygget hele deres vision op på, for at støtte dig, mig og bønderne, samtidig med at de beskytter naturen og afgrøderne. De giver os de reneste olier i verden på den mest skånsomme måde. intet er overladt til tilfældighederne. Alt dōTERRA gør, er med til at skabe bedre vilkår for hele verden.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kontakt mig for mere info om mine
Behandlinger – dōTERRAs produkter & Hvordan du kan  sparer 25% på produkterne.